Favorit snacks

Dom här 3 olika snacksen är dom enda jag äter nästan. Är inte så förtjust i varken lättsaltade, grillchips, sourcream and onion.. och dom andra vanliga. Vet inte varför. Har antagligen tröttnat bara. Jag tröttnar väldigt lätt på dom chipsen och kan inte äta mycket alls av dom. Men dom här kan jag vräka i mig i ett naffs! Och jag har ett popcorn beroende måste jag erkänna. Äter minst ett paket popcorn per vecka. Men hallå? Hellre det än att vara cigarett eller snus beroende? Har ni något speciellt ni vill äta på ert fredagsmys? Har ni något tips på något riktigt gott? Jag har nämligen inte provat så mycket!

Handla smart.


Okej, jag är officiellt kär i H&M's nya kollektion Green Garden! Det finns mängder av anledningar att älska H&M. Deras snygga kläder, och att det inte är nå dyrt alls. Fatta att man kan typ få allt det här, för priset utav ett par Gucci skor typ. Vad väljer man då, ett par fula bruna ballerina Gucci, eller allt det här? Det är ju liksom 4 olika skor med här, som är 100000 tals gånger snyggare! Ibland förstår jag inte hur vissa tänker.




Missa inte!!




Vad har jag gjort idag?

Josefine undrar vart jag varit idag.

Tandläkaren och gått på stan med David och Robin, Trevligt!

Ni får leva med att kanske Josefine bloggar en massa på dagen och jag en massa på kvällen eller tvärtom. Haha.

Det går inte direkt att anpassa skrivandet. Vi får göra det när vi hinner och känner för det helt enkelt! Huvudsaken vi bloggar liksom!

Det spänner och kittlar/ilar jobbigt i tänderna efter att tandläkaren vart och fifflat i munnen! Snart ska jag få operera mig. Fast min andra mindre operation, nämligen att ta bort visdomständerna som redan vuxit ut en del. Kommer ihåg första gången jag opererade bort visdomständerna, smärtan efteråt går inte att beskriva. Jag kunde inte äta, prata eller orkade inte ens öppna munnen typ. Inga värktabletter hjälpte heller. Alltså förra gången så opererade jag ut visdomständerna i undre käken. Nu blir det i övre. Får se hur detta går. Ush!


Leggings, leggings och.. leggings!

Jag är kär i dessa 3 snyggsaker! Alla som känner mig vet att jag är leggings galen. Och dessa tre snygga leggings ska jag inhandla när jag har råd! Spets leggingsen lägnst ner har jag velat haft hur länge som helst så dom blir det först och främst!

Vad tycker ni om dessa? Någon som var extra snygg eller tycker ni att jag har en hemsk smak? VAR ÄRLIG!

Ni hittar dom iallafall på http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/leggings-bodys/ :)



Onsdag är det idag.

Okej, jag har ingen aning vart Sara är någonstans, är du i skolan?

Jag sitter och lyssnar på musik, 30 seconds to mars - faktiskt bra, kolla upp dom på Spotify om ni inte redan gjort det. Och säg gärna vad ni tycker!


Jag ska ner till "centrum" och göra lite ärenden.
- Köpa hundmat
- Köpa torkad frukt
- In på systembolaget


Vi hörs!



Jag föredrar drömmarna.

Serier/filmer säger mycket om en person. Ser ni dessa bilder så vill ni gärna fundera ut vad jag är för någon. "Okej, en massa ungdomar, kärlek & intriger, hon ser på det liv hon inte har" och "Scrubs, mitt i allt, hon kanske vill ha lite underhållning också". Eller så kanske det bara är så att "hon gillar det där". 
Jag ska vara ärlig, jag har alltid röstat på ärlighet! Jag kollar på det livet jag inte har, jag tycker om att drömma mig in i ungdomsfilmer och tänka att livet kunde vara bättre, jag tycker om att skratta, därför kollar jag på Scrubs, för jag kan inte komma på någon serie som ger mig mer glädje eller lättnad än den serien. Vissa människor behöver filmernas värld för att få komma bort, jag är en sån.



Ett skepp kommer lastat!



Okej, det finns ju inte många människor som är lika cool som Lady Gaga, men burkar i håret kanske inte är hennes bästa outfit? Fast ändå är man inte förvånad över en sån här bild, när det är den här tjejen man snackar om liksom, man ska aldrig säga att nu räcker det, för de kommer alltid något nytt, något mer crazy. Det är bara sån hon är!
Och så tycker jag faktiskt att det vore coolare med vanlig cola, inte light.





Josefine's playlist #1

Jag känner att så mycket i världen har spårat ut, så för att bidra med något bra tänker jag ge er min mest spelade lista på spotify just nu: HÄR

Där har jag låtar som hjälper mig genom det mesta.

Att tänka, att slippa tänka, att le, att drömma, att se klart, att gråta, att skratta, att bara njuta. You name it..

Enjoy!



I want it all.

Efter att ha surfat runt en stund hittar jag en riktigt cool t-shirt store, med tryck to die for! Eftersom jag har shopping förbud (helvete!), så hindrar ju inte det mig att locka andra att köpa. Eller iallafall gå in på hemsidan och kolla in alla snyggingar, du kanske fastnar för något precis som jag gjorde.

Här är mina tre favoriter:
(så fort sommaren har inlett återvänder jag till sidan)

50194_w 50276_b 50504_w



hiss & diss v. 13


OWL CITY
- Något man måste veta om mig är att jag är fast!!

Påsken - Känner mig som ett barn, påsklov, måste köpa påskägg, påsk fjädrar i massa roliga färger. Och en massa gult, älskar gult! Jag vill krama en kyckling!

The Boppers - Jag vet, det är förjävligt, får inte ut några ord själv. Min moster är Boppers freak sedan ungdomen, och jag har älskat att säga massa skit om gubbarna och sånt. Såg dom för 2 år sedan, gick bakom scen, fick kramar (mot min vilja!) kände bara uuh.. Och nu då? Jo nu kan jag inte sluta lyssna!! Det är hemskt alltså.

Musikaler - Jag bara älskar musikaler! Sitta i publiken och kolla på talanger som sjunger, dansar och är bara förjäkligt bra så man får ont i huvudet!! Så gråter man en tår för att man själv inte kan ett jäkla dugg.




Nutidens storbloggare - Paow, Dessie, Kissie, DennisM, Gaybloggen (okej han är ju rätt cool ändå), Blondinbella.. Dom är ju såå jäkla 2009. Ska dom verkligen leda vårat 2010 också? Vad händer med världen? Släpp in lite bättre.

Affärer - Kan dom inte bara försvinna ett tag? Hällre dom än mina pengar liksom!!

Girighet - Snälla, ska ni ha affärerna öppna kan ni väl åtminstone sänka priset??

Mitt rum - Behöver 2 sopsäckar, en städhjälp och flera hyllor tack. Ser ju ut som på soptippen, snart tar väl folk fel och kommer till mig och tömmer skiten istället!



Tv: Tis 30 mars


Tv 3:

19:00; 2 and half men
19:30; 2 and half men

Tv 4:

21:00; House

Kanal 5:

20:00; Dating in the dark
21:55; Cougar town

Tv 6:

19:00; Simpsons
19:30; Simpsons
20:00; Simpsons
23:15; Scrubs
23:45; Scrubs
00:15; How I met your mother


Vad ska ni kolla på?



Världens kanske klockrenaste bild

Förlåt, var tvungen.

Saras spotifylista #1

Många spelar musik efter hur man mår och känner sig. Bara för att musik kan tilltala en så bra. Ibland känner man igen sig så grymt bra på hur man mår just nu. Eller vad man tänker på. Har man frågor kanske dom dyker upp i en låt man lyssnar på och man känner ett speciellt samband med just den låten. Det kan vara att man förlorat någon, lycklig eller olycklig kärlek, hat mot något, en bra vänskap, eller att man helt enkelt bara vill vara sjukt pepp till något man ska göra. På detta sett blir det oftast att man varierar musiken vid olika tillfällen men då hinner man ju inte tröttna på allt heller! :) Någon som känner igen sig i detta? Lyssnar ni på musik efter humör, eller lyssnar ni bara på det ni tycker är bra och tänker inte på vad musiken kan förmedla för frågor, svar, tankar och känslor?

http://open.spotify.com/user/sarabraceface/playlist/3mvVC4IvNHp8EkSNoKAjfI


Bikinis från h&m

Jag måste köpa en snygg bikini till i sommar! Man kan välja och vraka bland hur många färger och modeller som hellst! Får väl se vad det blir för något. Men jag funderar på något liknande som dom här under! Kolla bara vilka snyggheter! Finns på H&M för ca 200 - 250 kr för båda delar eller ca 100 kr per del!

vart går gränsen egentligen?



Uppståndelsen till åldersskillnaden mellan människor är stor, är du t.ex 21 år, och dejtar en kille som är 24 år, då är det helt okej. Men skulle killen vara 18 år, då är det ett big no no! Varför? I Hollywood t.ex finns det hur många äldre män som helst som dejtar yngre, (skiljer allt ifrån 0-50 år föfan) och där skrivs det inte mycket, men jag kommer ihåg när Demi Moore & Ashton Kutcher blev ett par, då jäklar såldes det skvallertidningar med den ena raden skit till den andra, varför kan inte hon passa ihop med en 15 år yngre kille, om killar passar ihop med 15 år yngre tjejer? Vem är det som bestämmer? Och varför är vi så besatt i åldern? Fan, är man kär så är man kär. What's the problem?


Är du kär?

10 bevis på att du är kär !
1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på om du inte kopierar och lägger in inom 15 min kmr du få otur i kärlek i 20 år
10 bevis på att du är kär!
1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på
Tycker ni att detta stämmer eller tycker ni att det inte alls är såhär? Var det någon speciell person ni tänkte på eller tänkte ni inte på någon alls? :)



vad gör jag?

Det var en sjujäkla bra fråga det Sara!

Men jag måste ju skälla lite på dig för du nämnde inte alls blogg på din lista, är inte det typ viktigast ändå?

MIN LISTA:

Blogg - såklart? Haha

Facebook - Det första jag går in på när datorn är igång, och det sista jag trycker bort innan jag stänger av datorn igen.

Bloglovin' - Precis som Sara är jag beroende av att läsa andras bloggar.

Msn - I have the real deal.

Spotify - SÅFREAKINGKLART!

Vad gör jag mer? Ingenting. Kanske borde kolla Sara's lista för lite mer tips, och kanske hålla sig mer uppdaterad på Aftonbladet så jag slipper se ut som en mupp och säga "va" när folk snackar om saker som hänt och så vidare..


Datorn + jag = sant

Sitter här och funderar.. som vanligt!

Tänkte, vad gör ni när ni sitter vid datorn? Har ni någon sida ni besöker eller något ni gör varje dag? Jag vet ju liksom inte vad folk gör bakom sina skärmar. Det är faktiskt en ganska spännande tanke, tycker ni inte?

Så här ser min tid (nästan hela tiden) ut vid datorn:

Ebuddy. Det är msn online som man slipper ladda ner för att använda. Jag har den bara för att msn inte funkar på min dator, vilket är väldigt irriterande! Men ska installera om mitt windows snart!

Facebook. Kolla nyheter, vad mina vänner har för sig. CaféWorld & Music pets är 2 töntiga, onödiga, tidsfördrivande facebook spel jag bara måste gå in på dagligen!

Bloglovin'. Följer minst 40 bloggar! Det är roligt och intressant och ett annat tidsfördriv. haha.

Bilddagboken.

Expressen.

Aftonbladet

Existenz.

Spotify.

Ibland blir det ju en del forum som flashback, och att besöka andra små sidor. Ska börja spela något online spel snart också. Vet inte vad än, men jag får sitta och klura på det!

Jag tillbringar en stor del av mitt liv vid datorn. Nästan så jag får dåligt samvete för det.

Här har ni datanörden #1!

Vad gör ni när ni brukar sitta vid datorn? :) Skulle vara askul att få veta! & josefine, du får gärna skriva vad du gör med! ;)

America's next top model - 13

kl 20:00 på tv 3
Nu är det säsongs premiär för top model igen!
Och denna gången är det för tjejer som är 173 cm och kortare!
Så nu har alltså korta tjejer chansen att få sin modell dröm uppfylld!
Annars har det alltid varit krav på att vara hellst över 173 cm lång. Visst längden finns där bara för att dom som är catwalk-modeller hellst ska ha en viss längd och storlek för att kläderna bara görs i vissa storlekar till catwalken.
Men ändå tycker jag att kraven är lite väl hårda för en kort modell kan vara minst lika bra som en lång!
Detta kommer att bli spännande eller vad säger ni? :)

man måste ju få drömma






Tänk att vara uppvuxen som tjejerna i filmen Tjenare Kungen. Lyckan, skiter i allt atityden, göra vad man vill, klä sig hur man vill, lyssna på vad man vill, tänka vad man vill, våga det man vill. Rocka ebba grön (för de är inte en chans att jag skulle tippa på tårna till någon syntmusik) och tänk att ha en egen, helt jäkla egen Joel Kinnaman klädd i hatt och slitna dojjor? Det vore fan grejer det!



And now you know..



bra att veta baby!


RSS 2.0